Afis-SAS-1

Workshop „Bune practici în dezvoltarea activității SAS din universitățile din România”

Academia de Studii Economice din București, Societatea Antreprenorială Studențească ASE și Asociația Facultăților de Economie din România au deosebita plăcere de a vă invita să participați la workshop-ul „Bune practici în dezvoltarea activității SAS din universitățile din România”.

 Evenimentul va avea loc pe 24 septembrie, între orele 10:00 – 16:00, în Clădirea Ion N. Angelescu, sala Virgil Madgearu.

Workshop-ul își propune să identifice oportunități de colaborare între Societățile Antreprenoriale Studențești din România, bune practici utilizate pentru încurajarea inițiativei antreprenoriale și metode de îmbunătățire a cadrului legislativ.

Cheltuielile cu masa și cazarea vor fi acoperite de către organizatori.

Pentru a confirma participarea dumneavoastră la eveniment, vă rugam să trimiteți un mail la adresa de contact a domnului asist. univ. dr. Robert Bumbac: robert.bumbac@com.ase.ro.

Schimbarea sediului social al AFER la Bucureşti, sectorul 1, Piaţa Romană, nr. 6, sala 0218A, la Academia de Studii Economice din Bucureşti

Data: 19 mai 2017
Locul: Academia de Studii Economice din Bucureşti, sala 0218A
Scop: Începând cu data Încheierii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, sediul social al AFER se schimbă de la Craiova, str. A.I. Cuza nr. 13, la Bucureşti, sectorul 1, Piaţa Romană, nr.6, sala 0218A, la Academia de Studii Economice din Bucureşti

Conferinţa Naţională AFER „Sporirea calitativă a învăţământului şi cercetării ştiinţifice din domeniul ştiinţelor economice”

Data: 27-28 aprilie 2007
Locul: Iaşi
Scop: Stabilirea reperelor operaţionale

logo1

Copyright 2018 © Toate drepturile sunt rezervate