Dragi studenți,

 

Vă aducem la cunoștință că Testul de verificare a cunoștințelor pentru accesul la stagiu (testul de acces la stagiu), va fi organizat de Camera Auditorilor Financiari din România în data de 09 septembrie 2022, în baza delegării primite de la Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Profesiei de Audit Statutar.

Testul de acces se va desfășura pe o perioadă de 3 ore și se va susține în sistem online.

Perioadă de înscrieri:  05 – 19 august 2022.

Anunțul integral cu privire la organizarea testului de acces care cuprinde Tematica și bibliografia, precum și modalitatea și programul de înscrieri, poate fi consultat aici.

Pentru a veni în sprijinul viitorilor candidați, CAFR a elaborat culegerea de Teste grilă pentru verificarea cunoștințelor în vederea accesului la stagiu”care poate fi accesată cu titlu gratuit aici.

Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați secțiunea dedicată de pe site-ul Camerei – Test de acces la stagiu 2022 | CAFR, actualizată în timp real cu cele mai recente informații.

Compartimentul admitere, pregătire continuă și stagiari din cadrul CAFR este la dispoziția dumneavoastră pentru orice întrebări suplimentare, prin e-mail: invatamant.admitere@cafr.ro sau telefon: 031.433.59.42, 0749.011.146.

 

Cu stimă,

Echipa CAFR